ROTI QUEEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2999 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roti Queen. Meer weten? Ontdek meer

17 apr 2024 om 14:48 Altijd heerlijk en warm Surinaams eten!
17 apr 2024 om 12:25 Heel lekker gegeten
16 apr 2024 om 23:47 Normaliter erg goede roti, echter nu de tweede keer op een rij helaas niet echt genieten. De kruiden kloppten niet de saus was te dun en het ei smakte niet lekker. De helft laten staan. Zeker bij die prijs zou je hoge en consistente kwaliteit willen.
16 apr 2024 om 22:14 Na een lange tijd heb ik zo'n overheerlijke vegetarische roti rol gegeten! Bezorging was ook super snel
16 apr 2024 om 19:10 Meest smerige bara ooit echt een vieze smerige smurrie kleffe bal deeg
16 apr 2024 om 15:58 De kleine porties zijn ook flinke porties! Niet wat je zou verwachten. Heerlijk lekker vriendelijke bezorger.
16 apr 2024 om 9:04 GOEDE SERVICE EN LEKKER
14 apr 2024 om 20:01 Erg lekker. Was samengevat als wrap
14 apr 2024 om 15:40 Altijd fijn om bij jullie te bestellen! volgende keer hoop ik alleen op iets meer sambal zooo lekker). Dankjewel!
14 apr 2024 om 12:18 Super lekker
13 apr 2024 om 20:43 Ik woon niet bepaald in de buurt, maar het eten kwam echt goed warm binnen! Heerlijk gegeten en 100% voor herhaling vatbaar!
13 apr 2024 om 18:18 Super lekker Surinaamse roti gegeten